Incl. btw Excl. btw
Winkelwagen
Snelle levering

Naar meerdere bezorgadressen

Maak je kerstpakket nóg leuker

Met de Kerst Keuze Cadeaukaart

De ontvanger heeft een vrije keuze

Uit meerdan 200+ cadeaukaarten

Kerstpakketten met beleving

Verstuurd in een fraaie verzenddoos

Wijn kerstpakket

0 Product(en)

Laat je verleiden door onze selectie wijn kerstpakketten en ontdek de perfecte combinatie van smaken voor de feestdagen. Kies hieronder jouw favoriete geschenk om te geven tijdens de kerstdagen.

Sorteren op: Meest bekeken

Waarom kiezen voor een wijn kerstpakket?

Een wijn kerstpakket biedt tal van voordelen voor zowel gever als ontvanger. Het is een geschenk dat luxe en genot uitstraalt, perfect om te delen en te genieten tijdens de feestdagen. Verwen jezelf of verras een dierbare met een elegant en smaakvol presentje. Ben je dol op borrelen? We hebben zelfs een speciaal borrelplank kerstpakket

Hoe kies ik het juiste wijn kerstpakket?

Het selecteren van het ideale wijn kerstpakket hoeft geen uitdaging te zijn. Overweeg de volgende tips om jouw keuze te vergemakkelijken:

  • Budget: Bepaal het bedrag dat je wilt besteden per kerstpakket.
  • Aantallen: Denk na over het aantal pakketten dat je nodig hebt en of je variatie wilt aanbrengen.
  • Interesses: Houd rekening met de smaakvoorkeuren van de ontvangers, of het nu gaat om rode, witte, rosé of mousserende wijnen.

Wat voor soorten wijn zitten er in onze kerstpakketten?

Onze kerstpakketten bevatten een uitgebreide selectie wijnen, variërend van verfijnde rode wijnen tot sprankelende mousserende wijnen en alles daartussenin. Laat je verrassen door de diversiteit en kwaliteit van onze wijnen die elke wijngenieter blij maakt. Misschien zijn er juist meer liefhebbers van bier bij jou op kantoor, die kun je verrassen met een bier kerstpakket.

Bestelopties bij een wijn kerstpakket

Bestel eenvoudig jouw wijn kerstpakket via onze website. Ontdek verschillende verzend- en bezorgopties om ervoor te zorgen dat jouw geschenk tijdig aankomt. Voor meer informatie over verzending en bezorging, bekijk onze servicepagina's: Verzenden en bezorgen en Klantenservice.

Maak deze kerst extra speciaal en bestel nu jouw wijn kerstpakket!