Incl. btw Excl. btw
Winkelwagen
Snelle levering

Voor 12 uur besteld = morgen is huis

Maak je kerstpakket nóg leuker

Met de Kerst Keuze Cadeaukaart

De ontvanger heeft een vrije keuze

Uit meerdan 200+ cadeaukaarten

Kerstpakketten met beleving

Verstuurd in een fraaie verzenddoos

Kerstpakket bier en borrel

1 Product(en)

Verras de bierliefhebber dit jaar met een leuk bier kerstpakket vol met lekkernijen en leuke non-food items. Breid het bier en borrel kerstpakket optioneel uit met de Kerst Keuze Cadeaukaart of ga bijvoorbeeld specifiek voor de Restaurant Cadeaukaart.

Sorteren op: Meest bekeken
Kerstpakket - Abdijbier - Bierglas - Kaas- Kaasdipper - Bierspel
Kerstpakket - Abdijbier - Bierglas - Kaas- Kaasdipper - Bierspel
26,00 Excl. btw 31,46 Incl. btw

Bier én borrel kerstpakket met speciaal bier

Onze kerstpakketten met bier worden feestelijk en luxe verpakt. Bovendien bevatten ze alleen écht kwalitatieve producten. Ga voor een kerstpakket met heerlijk speciaalbier, zoals biologisch Abdijbier. Naast speciaalbier bevat het bier en borrelpakket heerlijke hapjes zoals een kaas van DutchCheese en kaasdippers. En bovendien vind je in het kerstpakket ook leuke non-food items, zoals het bierviltjes spel en een bierglas. Borrelen maar!

Bier kerstpakketten voor bedrijven en particulieren

Wie staat er iedere vrijdagmiddagborrel weer met een biertje in de hand? Die persoon maak je gegarandeerd blij met een bier en borrel kerstpakket. Wil je particulier bestellen of een los kerstpakket kopen? Ook geen enkel probleem. Een bier kerstpakket is namelijk ook net zo leuk om te geven aan vrienden of familie. Je geeft tijdens het bestellen gemakkelijk het aantal stuks aan. Verzending is gratis vanaf €250. De levertijd bedraagt 1 á 2 werkdagen. In principe geldt: vandaag besteld vóór 12 uur is morgen in huis. 

Bier kerstpakket inclusief Kerst Keuze Cadeaukaart

 Wil je het bier en borrel kerstpakket uitbreiden? Dat kan! Voeg dan tijdens de bestelling gemakkelijk de Kerst Keuze Cadeaukaart toe. Daarmee maak je het bier kerstpakket nog net iets specialer. Jij bepaalt de waarde vanaf 10,- euro. De ontvanger bepaalt zelf waar hij het uitgeeft. Met de Kerst Keuze Cadeaukaart is er namelijk een vrije keuze uit meer dan 200 cadeaukaarten. De borrel liefhebber maak je overigens ook blij door direct voor de Restaurant Cadeaubon te kiezen. 

Waarom een bier en borrel kerstpakket bestellen van kerstpakket.nl?

Dit is waarom je dit jaar een bier kerstpakket cadeau doet:

  • Kies voor een leuk bier en borrel kerstpakket met speciaal bier
  • Heerlijke borrelhapjes en leuke non-food items
  • Altijd mooi verpakt
  • Voeg een persoonlijke boodschap toe
  • Per stuk te bestellen
  • Snelle levering (1 á 2 werkdagen)
  • Gratis verzending vanaf €250
  • optioneel uit te breiden met o.a. de Kerst Keuze Cadeaukaart (keuze uit meer dan 200 giftcards) tegen een waarde vanaf 10,- euro!