Incl. btw Excl. btw
Winkelwagen
Snelle levering

Voor 12 uur besteld = morgen is huis

Maak je kerstpakket nóg leuker

Met de Kerst Keuze Cadeaukaart

De ontvanger heeft een vrije keuze

Uit meerdan 200+ cadeaukaarten

Kerstpakketten met beleving

Verstuurd in een fraaie verzenddoos

Wellness relax kerstpakket

3 Product(en)

Deze Kerst één van onze wellness cadeaupakketten laten bezorgen? Deze kerstpakketten zitten vol met ontspannende items. Bestel ze gemakkelijk en snel in onze webshop. Altijd feestelijk verpakt en snel verzonden.

Sorteren op: Standaard
Ontspan dan!
Ontspan dan!
42,00 Excl. btw 50,82 Incl. btw
Sauna & Wellness Cadeaukaart
Sauna & Wellness Cadeaukaart
0,00 Excl. btw 0,00 Incl. btw
Dekentje van rust
Dekentje van rust
37,00 Excl. btw 44,77 Incl. btw

Wellness kerstpakket cadeau doen

Ben je op zoek naar een echt wellness kerstpakket voor die ene harde werker? Verras hem of haar dan met een relax kerstpakket vol met ontspannende items. Breid het wellness kerstpakket optioneel uit met de Kerst Keuze Cadeaukaart of ga specifiek voor de Sauna & Wellness cadeaukaart!

Relax kerstpakket met ontspannen inhoud

Al onze relax kerstpakketten worden feestelijk en luxe verpakt. Bovendien bevatten ze alleen écht kwalitatieve producten. In het luxe Ontspan dan! wellness kerstpakket vind je o.a. een luxe badjas, scrubspons, geurkaarsen, wijn en verzorgingsproducten. Alle benodigdheden om die schouders te laten zakken en eens goed te ontspannen. Ga je liever voor een meer bescheiden geschenk? Kies dan bijvoorbeeld voor een luxe wijn kerstgeschenk gecombineerd met een sauna & wellness cadeaukaart.  

Wellness kerstpakket voor bedrijven en particulieren

Heeft jouw personeel zich dit jaar flink uitgeslooft en kunnen ze wel wat ontspanning gebruiken? Dan doe je een wellness kerstpakket van kerstpakket.nl cadeau. Op die manier gaan ze het nieuwe jaar weer in vol frisse energie. Met een relax kerstpakket zit je gegarandeerd goed. Wil je particulier bestellen of een los kerstpakket kopen? Geen probleem. Geef tijdens het bestellen gemakkelijk het aantal stuks aan. Verzending is gratis vanaf €250. De levertijd bedraagt 1 á 2 werkdagen. In principe geldt: vandaag besteld vóór 12 uur is morgen in huis. 

Breid uit met Kerst Keuze Cadeaukaart

Wil je nog meer uitpakken met het wellness kerstpakket? Dat kan! Voeg dan tijdens de bestelling gemakkelijk de Kerst Keuze Cadeaukaart toe. Daarmee maak je het kerstpakket nog net iets specialer. Jij bepaalt de waarde vanaf 10,- euro. De ontvanger bepaalt zelf waar hij het uitgeeft. Met de Kerst Keuze Cadeaukaart is er namelijk een vrije keuze uit meer dan 200 cadeaukaarten. Uiteraard kan je ook specifiek voor een wellness & sauna cadeaukaart gaan. 

Waarom een wellness kerstpakket bestellen van kerstpakket.nl?

Dit is waarom je dit jaar een wellness kerstpakket cadeau doet:

  • Voeg een persoonlijke boodschap toe
  • Kies voor een relax kerstpakket vol met ontspannen items of een luxe wijngeschenk met een sauna & wellness giftcard
  • Altijd mooi verpakt
  • Voeg een persoonlijke boodschap toe
  • Per stuk te bestellen
  • Snelle levering (1 á 2 werkdagen)
  • Gratis verzending vanaf €250
  • optioneel uit te breiden met o.a. de Kerst Keuze Cadeaukaart (keuze uit meer dan 200 giftcards) tegen een waarde vanaf 10,- euro!