Incl. btw Excl. btw
Winkelwagen
Snelle levering

Naar meerdere bezorgadressen

Maak je kerstpakket nóg leuker

Met de Kerst Keuze Cadeaukaart

De ontvanger heeft een vrije keuze

Uit meerdan 200+ cadeaukaarten

Kerstpakketten met beleving

Verstuurd in een fraaie verzenddoos

Kerstpakket 10 euro

0 Product(en)

Kerstpakketten tot 10 euro! Bedank medewerkers of relaties met een origineel kerstpakket tot €10,-. Kies uit verschillende thema’s en soorten en laat zien dat je waardeert! Bestel nu op Kerstpakket.nl. Bekijk hieronder onze kerstpakketten tot 10 euro.

Sorteren op: Meest bekeken

Waarom kiezen voor een kerstpakket 10 euro?

Een kerstpakket, 10 euro biedt diverse voordelen. Het is een betaalbare manier om waardering te tonen aan werknemers of relaties, zelfs met een beperkt budget. Met verschillende opties beschikbaar, van kleine lekkernijen tot praktische geschenken, is er altijd iets geschikts. Deze opties zijn ideaal voor kleinere bedrijven of organisaties die op zoek zijn naar een kerstpakket 10 euro, om hun medewerkers te bedanken voor hun inzet.

Waarom kiezen voor een kerstpakket 10 euro bij Kerstpakket.nl?

Bij Kerstpakket.nl heb je de keuze uit luxe kerstpakketten, hippe kerstpakketten en populaire kerstpakketten voor ieder budget. De kerstpakketten worden door specialisten met zorg samengesteld en zijn altijd mooi voor je verpakt. Je kunt de kerstpakketten zelfs per stuk bestellen, dus ook de grootte van jouw bedrijf maakt niets uit! Bovendien kun je ervoor kiezen om het kerstpakket uit te breiden met de Kerst Keuze Cadeaukaart en worden de kerstpakketten al binnen 1 a 2 werkdagen geleverd.

Tips voor het kiezen van een kerstpakket tot 10 euro

Zorg ervoor dat een kerstpakket tot 10 euro, een mix bevat van verschillende producten, zoals, snacks of chocolade. Denk aan producten die passen bij de tijd van het jaar zoals winterse lekkernijen of feestelijke decoraties. Voeg aan een kerstpakket tot 10 euro, een persoonlijk tintje toe aan het kerstpakket met een handgeschreven kaartje of bedankbriefje namens de directeur. Hiermee blijft het een kerstpakket tot 10 euro, maar je voegt extra waarde toe door de persoonlijke touch!

Bestelopties bij een kerstpakket onder 10 euro

Bij Kerstpakket.nl bieden we verschillende verzend- en bestelopties aan. Verzendkosten variëren afhankelijk van het gewicht en de locatie, maar beginnen vanaf €3,95 voor een kerstpakket onder 10 euro. Bestellingen boven de €500 worden gratis verzonden naar één adres in Nederland. Bestellingen geplaatst vóór 12:00 uur worden in principe de volgende dag bezorgd, met uitzondering van zondag en maandag. Houd er rekening mee dat de verzenddatum niet gelijk staat aan bezorgdatum. We bieden ook de mogelijkheid tot bezorging van een kerstpakket onder 10 euro, aan huis, per werknemer, bestellen vanaf 1 stuk, en bestellen op factuur. Kunnen we je verder helpen? Ons team staat klaar om binnen 1 uur een passende offerte op te stellen per e-mail!