Incl. btw Excl. btw
Winkelwagen
Snelle levering

Naar meerdere bezorgadressen

Maak je kerstpakket nóg leuker

Met de Kerst Keuze Cadeaukaart

De ontvanger heeft een vrije keuze

Uit meerdan 200+ cadeaukaarten

Kerstpakketten met beleving

Verstuurd in een fraaie verzenddoos

Kerstpakket 20 euro

0 Product(en)

Met een kerstpakket 20 euro combineer je betaalbaarheid met kwaliteit en diversiteit. Het is een budgetvriendelijke optie die toch luxe uitstraalt, ideaal voor bedrijven die veel geschenken willen zonder budgetoverschrijding."

Sorteren op: Meest bekeken

Wat voor kerstpakketten kan ik krijgen tot 20 euro?

Bij Kerstpakket.nl bieden we een breed scala aan thema's voor kerstpakketten, zoals luxe, XL, bijzonder, brievenbusformaat,  en traditioneel. Dus waar je ook naar opzoek bent, hier kun je een passend kerstpakket vinden. Een kerstpakket tot 20 euro is ook voor grote bedrijven, die een hoop kerstpakketten aan moeten schaffen interessant. Zo vind je altijd een leuk pakket om je medewerkers aan het eind van het jaar in het zonnetje te zetten. Bekijk ook onze selecties van kerstpakket tot 10 euro en kerstpakket tot 15 euro voor nog meer opties!

Tips voor het kiezen van een kerstpakket 20 euro

Het kiezen van het juiste kerstpakket kan een hele uitdaging zijn. Met een aantal handige tips, kies je voor een leuk kerstpakket voor je medewerkers. Het is belangrijk je kerstpakket 20 euro af te stemmen op de ontvanger. Als het kerstpakket bedoeld is voor een grote groep mensen, kun je het best kiezen voor algemenere producten waar iedereen wat aan heeft. Pakketten met eten en drinken vallen vaak goed in de smaak. Ook is het belangrijk om rekening te houden met de culturele achtergrond van medewerkers. Een kerstpakket met drank is niet voor iedere medewerker geschikt.

Bestelopties voor kerstpakket 20 euro

Bij Kerstpakket.nl bieden we een ruime keuze aan allerlei soorten kerstpakketten. We hebben verschillende thema’s met bijpassende kerstpakketten zodat je makkelijk een kerstpakket naar jouw wens kunt vinden! Ons team stelt graag een vrijblijvende, passende offerte voor je op die je binnen 1 uur per e-mail zal ontvangen. 

Onze pakketten worden mooi verpakt en zijn zelfs per stuk te bestellen, met snelle levering binnen 1 á 2 werkdagen. Bij bestellingen vanaf €500 naar één adres in Nederland is de verzending gratis. Bovendien kun je alle kerstpakketten optioneel uitbreiden met de Kerst Keuze Cadeaukaart, waarmee ontvangers zelf een cadeau kunnen kiezen uit meer dan 200 giftcards vanaf €10. Met deze voordelen maken we het bestellen van kerstpakketten bij Kerstpakket.nl lekker makkelijk!