Incl. btw Excl. btw
Winkelwagen
Snelle levering

Naar meerdere bezorgadressen

Maak je kerstpakket nóg leuker

Met de Kerst Keuze Cadeaukaart

De ontvanger heeft een vrije keuze

Uit meerdan 200+ cadeaukaarten

Kerstpakketten met beleving

Verstuurd in een fraaie verzenddoos

Kerstpakketten XL

0 Product(en)

Kies uit onze exclusieve collectie XL kerstpakketten, perfect voor het verrassen van medewerkers en relaties tijdens de feestdagen. Geniet van royale selecties van de beste producten!

Sorteren op: Meest bekeken

Waarom kiezen voor kerstpakketten XL?

Kerstpakketten XL bieden een luxe ervaring, waarmee je je waardering toont aan je medewerkers en relaties. Met een XL kerstpakket geef je een bijzonder geschenk dat zowel kwalitatief als kwantitatief indruk maakt. Ideaal voor het bedanken van werknemers voor hun harde werk en toewijding gedurende het jaar. Wil je ook nog een kleinere attentie voor bijvoorbeeld zakelijke relaties? Dan is een klein kerstpakket zeer geschikt!

Wat zit er in een kerstpakket XL?

Onze kerstpakketten XL zijn rijkelijk gevuld met bijvoorbeeld een assortiment aan lekkernijen en luxe producten. Denk aan fijne wijnen, premium delicatessen, feestelijke snacks en meer. Elk pakket bevat voldoende items om een gezellige kerstsfeer te creëren voor jouw medewerkers of relaties.

Hoe kies ik het juiste kerstpakket XL?

Het kiezen van het perfecte kerstpakket XL kan een uitdaging zijn. Overweeg je budget, het aantal pakketten dat je nodig hebt en de interesses van de ontvangers. Bepaal of je een pakket wil met traditionele kerst producten, een selectie van lekkernijen of een combinatie van beide. Zo zorg je voor een persoonlijk en attent geschenk.

Bestelopties bij kerstpakketten XL

We bieden verschillende bestelmogelijkheden om het bestelproces zo gemakkelijk mogelijk te maken. Bekijk onze verzend- en bezorginformatie voor meer details of neem contact op met onze klantenservice voor persoonlijk advies.

Klaar om indruk te maken? Bestel nu je kerstpakketten XL en maak de feestdagen extra speciaal!