Incl. btw Excl. btw
Winkelwagen
Snelle levering

Naar meerdere bezorgadressen

Maak je kerstpakket nóg leuker

Met de Kerst Keuze Cadeaukaart

De ontvanger heeft een vrije keuze

Uit meerdan 200+ cadeaukaarten

Kerstpakketten met beleving

Verstuurd in een fraaie verzenddoos

Borrelplank kerstpakketten

0 Product(en)

Perfect voor deze tijd van het jaar, een borrelplank kerstpakket! Met dit pakket verzorgen jouw medewerkers met gemak de eerstvolgende kerstborrel. Verras je collega's of zakenrelaties met een smaakvol kerstpakket dat zorgt voor een feestelijke sfeer tijd

Sorteren op: Meest bekeken

Waarom zou jij kiezen voor een borrelplank kerstpakket?

Een borrelplank kerstpakket biedt een unieke mix van heerlijke snacks en drankjes die perfect zijn voor een gezellige borrel. Het is een veelzijdig cadeau dat geschikt is voor zowel kleine als grote groepen. In vergelijking met andere kerstpakketten biedt een borrelplank kerstpakket een informele en ontspannen sfeer, waardoor het ideaal is voor informele kerstvieringen. Liever borrelen met een Spaans tintje? Geef dan een van onze tapas kerstpakketten

Tips om jouw perfecte borrelplank kerstpakket te kiezen

  •   Budgetbewust:

Stel vooraf een budget vast en kies een pakket dat daarbij past. Zo voorkom je dat je te veel uitgeeft en kun je binnen jouw budget blijven.

  •   Personaliseer:

Denk aan de voorkeuren van de ontvangers, zoals favoriete drankjes of allergieën, en kies een pakket dat daarop aansluit. Een persoonlijke touch maakt het cadeau extra speciaal.

  •   Variatie is key:

Zorg voor een goede mix van verschillende snacks, drankjes en andere lekkernijen. Zo is er voor ieder wat wils en wordt het kerstpakket nog meer gewaardeerd. 

Wat kun jij verwachten bij een borrelplank kerstpakket?

Een borrelplank kerstpakket bevat een assortiment van hoogwaardige snacks, zoals verschillende soorten kaas, charcuterie, noten, crackers en dips. Daarnaast kunnen er ook drankjes zoals wijn, bier of frisdrank in het pakket zitten. Het pakket wordt feestelijk verpakt en is klaar om te serveren tijdens een gezellige kerstborrel. Speciaal voor dit jaar hebben we een selectie gemaakt met onze kerstpakketten voor 2024.

Bestelopties bij een borrelplank kerstpakket

Bij Kerstpakket.nl bieden we diverse bestelmogelijkheden voor jouw borrelplank kerstpakket. Je kunt kiezen voor directe verzending naar de ontvangers of het pakket op een later moment laten bezorgen. Voor meer informatie over verzending en bezorging kun je onze verzend- en bezorgpagina raadplegen.

Heb je nog vragen of speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op via onze klantenservice. Bestel nu jouw borrelplank kerstpakket en maak de feestdagen extra feestelijk!