Incl. btw Excl. btw
Winkelwagen
Snelle levering

Naar meerdere bezorgadressen

Maak je kerstpakket nóg leuker

Met de Kerst Keuze Cadeaukaart

De ontvanger heeft een vrije keuze

Uit meerdan 200+ cadeaukaarten

Kerstpakketten met beleving

Verstuurd in een fraaie verzenddoos

Kerstpakket 15 euro

1 Product(en)

Op zoek naar betaalbare maar toch verrassende kerstpakketten? Ontdek onze selectie kerstpakketten tot 15 euro! Van heerlijke lekkernijen tot praktische geschenken, hier vind je het perfecte pakket voor de feestdagen.

Sorteren op: Meest bekeken
Cadeaupakket ‘Gin & Tonic' + Cadeaukaart
Gin & Tonic
Cadeaupakket ‘Gin & Tonic' + Cadeaukaart
14,01 Excl. btw 16,95 Incl. btw

Waarom kiezen voor een kerstpakket 15 euro?

Met een kerstpakket tot 15 euro ga je voor een betaalbare optie terwijl je toch je waardering uitspreekt richting je medewerkers. Bovendien zijn er ook binnen deze prijsklasse al veel leuke kerstpakketten beschikbaar. Het hoeft dus helemaal niet zo duur te zijn, zo blijf je binnen het gestelde budget en bied je toch een waardevol kerstpakket aan. 

Wat voor kerstpakketten kan ik krijgen tot 15 euro?

Ontdek onze diverse selectie kerstpakketten binnen dit budget. Door de diversiteit in onze pakketten heb je een brede keuze en vind je altijd iets dat past bij jouw medewerkers. Bekijk ook onze kerstpakketten tot 10 euro en kerstpakketten tot 20 euro voor nog meer opties.

Tips voor het kiezen van een kerstpakket 15 euro

Bij het kiezen van een kerstpakket binnen dit budget is het handig om rekening te houden met de voorkeuren van de ontvangers. Denk aan hun interesses, hobby's en eventuele dieetwensen. Kies voor een pakket met een goede balans tussen praktisch en luxe, zodat het geschenk zeker in de smaak zal vallen.

Bestelopties bij een kerstpakket tot 15 euro

Bestel je kerstpakket gemakkelijk via onze website. Kies uit verschillende verzend- en bezorgopties die het beste bij jouw wensen passen. Voor meer informatie over onze bestelmogelijkheden, vraag een offerte aan of neem contact op met onze klantenservice. Lees meer over onze verzend- en bezorgservice.

Klaar om jouw kerstpakket 15 euro te bestellen? Bekijk ons assortiment en maak de feestdagen extra speciaal voor je medewerkers of relaties.