Incl. btw Excl. btw
Winkelwagen

Over ons

 

Beleving 

Bij kerstpakket.nl vinden we één ding heel belangrijk, en dat is beleving. Dus vroegen we ons af: wanneer is iets eigenlijk leuk om te krijgen? En zo ontstonden onze originele kerstpakketten met een thema, die een moment markeren en zo een blijvende herinnering worden. Verzonden in een mooie doos die de beleving onderstreept en die je zelfs wilt bewaren. Dat wil je toch krijgen? 

Themapakketten 

We hebben bijzondere pakketten samengesteld die je in één keer kunt gebruiken en daarmee een echte beleving worden. Ons aanbod bestaat uit creatieve en originele kerstpakketten, gevuld met food en non-food kwaliteitsproducten. Als topleverancier in Nederland werken wij alleen samen met de beste merken en leveranciers. Zo hebben we voor ieder wat wils, met een breed aanbod aan wijn-, bier-, borrel-, kaas-, tapas-, erop uit- en wellness-pakketten. 

Nóg onvergetelijker met een cadeaukaart! 

Maak je kerstpakket nóg onvergetelijker en voeg één van de ruim 180 cadeaukaarten toe, met een zelf te bepalen waarde vanaf € 10,-. Als je een Keuze Cadeaukaart, Lees! Cadeaukaart, Diner Cadeaukaart of Sauna&Wellness Cadeaukaart kiest kunnen we ‘m zelfs voorzien van jouw eigen logo. Voeg een persoonlijke boodschap toe voor de ultieme beleving. 

De Kerst Keuze Cadeaukaart  

Kun je niet kiezen? Maak het kerstpakket compleet met de Kerst Keuze Cadeaukaart. De ontvanger heeft dan de vrije keuze en kan de Kerst Keuze Cadeaukaart omwisselen voor één of meer van 100+ cadeaukaarten. Zo heb je altijd een geschikt cadeau!